AI Masterclass voor coaches & therapeuten

🌟 Ontdek het geheim achter succesvolle coaching praktijken van de toekomst 🌟

Ben je een coach of therapeut die streeft naar groei en verbetering? Wil je jouw coaching praktijk naar nieuwe hoogten tillen en je cliënten betere resultaten bieden? Dan is deze AI-training speciaal voor jou! We zorgen voor een opname als je er niet live bij kan zijn.

✨ Wat je kunt verwachten ✨

🎯 Inzicht in de nieuwste AI-technologieën en hoe je ze kunt toepassen in jouw coaching praktijk. 
🎯 Praktische stappen om de efficiëntie en effectiviteit van jouw coaching te verhogen.
 🎯 Tips om gepersonaliseerde coaching aan te bieden en jouw cliënten betere resultaten te geven. 
🎯 Een overzicht van AI-software die jouw coaching praktijk naar een hoger niveau tilt. 
🎯 Strategieën om een online programma te ontwikkelen en passief inkomen te genereren.
🎯 Ontdek hoe AI kan worden gebruikt om patronen in het gedrag van jouw cliënten te identificeren en hen gepersonaliseerde coaching aan te bieden.

Deze training is voor coaches en therapeuten die slimmere strategieën willen inzetten in hun business OF als startende coach meteen slim, snel en efficiënt wil ondernemen! Verschillende data beschikbaar!

Let op: Beperkt plaats! (Duur: +/- 2 uur) 

🔮 De Magie van AI in Coaching 🔮

Als coach geloof ik in de kracht van efficiëntie en maximale resultaten met minimale inspanning. Maar ik weet ook dat het soms overweldigend kan zijn om alle ballen in de lucht te houden, gezien ik alleenstaande moeder van een kindje met een beperking ben.

Ik herinner me dat ik als coach momenten had waarin de moed me in de schoenen zakte. Het voelde alsof mijn inspanningen niet altijd de gewenste resultaten opleverden voor mijn coachees. Ik huilde mijn ogen uit van frustratie en vroeg me af of er een betere manier was om mijn coaching praktijk te boosten.

Toen ontdekte ik de kracht van AI. Het was als een magische toverstaf die mijn passie voor coaching herstelde en me nieuwe hoop gaf. Met AI kon ik patronen in het gedrag van mijn cliënten herkennen en hen gepersonaliseerde coaching bieden. Mijn productiviteit steeg aanzienlijk, en mijn cliënten ervoeren diepere voldoening.

Als jij je hierin herkent, schrijf je dan meteen in voor de masterclass want de plaatsen zijn beperkt! Verschillende kijkmomenten beschikbaar!

🌈 Jouw Toekomst als Coach, Gedreven door AI 🌈

Deze training is ontworpen om jou te laten zien hoe AI jouw coaching praktijk kan transformeren. Leer de nieuwste AI-technologieën toepassen om efficiëntie en effectiviteit te verhogen. Ontdek hoe AI jouw productiviteit verhoogt en jouw cliënten helpt om betere resultaten te behalen.

Tijdens deze training leer je hoe AI software jouw coaching praktijk interessanter maakt en hoe je een online programma kunt ontwikkelen om passief inkomen te genereren. Jouw droom van een bloeiende coaching praktijk met minder uren werken wordt werkelijkheid.

💡 Investeer in je Toekomst 💡

Dit is een unieke kans om de kracht van AI te benutten en jouw coaching praktijk te transformeren. Voor slechts €47 krijg je toegang tot alle waardevolle inzichten, kennis en vaardigheden die ik als AI-gedreven business coach met je deel.

Deze investering is een investering in jezelf en jouw toekomstige succes als coach. Grijp deze kans en maak jouw coaching praktijk klaar voor de toekomst.

🚀 Schrijf je nu in en laat AI jouw coaching praktijk boosten! 🚀

Klanten

Vertellen

Sofie De Bleser

Dé Business Coach Voor Coaches

Sófie De Bleser, Business Coach, Mentor, Inspirator, Leader, Teacher aan de ondernemersschool te Antwerpen and CEO van Pand 3 en The Academy of Life.

Meer dan 12 jaar ervaring in coaching en het leiden van bedrijven. Ik zal je helpen om je als coach naar een volgend niveau te brengen.

Tijdens mijn traject als coach heb ik na een fikse burn-out en het zijn van full time alleenstaande mama van een zoontje met een beperking, mijn hele bedrijf gereorganiseerd zodat ik in minder uren, met minder energie toch meer geld verdien en meer impact maak. Ik vind het fantastisch om deze tactieken aan andere coaches aan te leren, zeker met de nieuwe technologieën die er nu allemaal zijn en je zo je tijd nog efficiënter kan gaan inrichten. 

Mijn transformatie van struggelende coach, naar succesvolle coach veranderde mijn leven en ondertussen ook de levens mijn coachees en hun dierbaren. En JIJ kan nu voor een no-brainer prijs de stappen die ik gezet heb om te geraken waar ik nu ben, ontdekken in deze masterclass.

Ik kan niet wachten om jou te verwelkomen in deze transformerende training.

Samen zullen we de magie van AI ontdekken en jouw coaching praktijk naar nieuwe hoogten tillen.

Tot snel!