5 DAAGSE CHALLENGE OM JE COACHING PRAKTIJK TE BOOSTEN!

Deze challenge zal je helpen om je coaching praktijk te boosten door meer klanten aan te trekken en de barrières te slopen die je tegen houden om door te breken met je coaching praktijk!

Wat als jij jouw coaching praktijk nu juist nieuw leven in blaast?

Vaak krijg ik de vraag van klanten of het nu wel een goed idee is om je als coach te gaan richten op het aantrekken van klanten en next level te gaan met je coaching business?
 
Covid 19 heeft onze levens serieus op zijn kop gezet, maar ook ons perspectief veranderd. De meesten onder ons weten dat NU het moment is om een slimme shift te maken om onszelf te heruitvinden in een toekomst bestendige industrie.
 
Ik weet hoe het voelt om niet te weten wat te doen, waar te beginnen en wie je kan helpen. Daarom heb ik besloten om deze challenge te creëeren en jou de exacte strategiën, tactieken en tools te geven die ik gebruik om groter te worden als coach en online klanten aan te trekken. Nu van €197 voor €27 excl. 
 

Sófie De Bleser - Business Coach - CEO Pand 3 & The academy of life

VAN WIE GA JE LEREN?

TJO_Sofie-4495

Sófie De Bleser

HOST

Sófie De Bleser, Business Coach, Mentor, Inspirator, Leader, Teacher aan de ondernemersschool te Antwerpen and CEO van Pand 3 en The Academy of Life.

Meer dan 10 jaar ervaring in coaching en het leiden van bedrijven. Sófie zal je helpen om je als coach naar een volgend niveau te brengen of je nu net start of al even Meer dan 10 jaar ervaring in coaching en het leiden van bedrijven. Laat ze ook jouw coach worden!

Krijg de strategieën, tactieken en het zelfvertrouwen om jouw ideale coaching klanten aan te trekken, terwijl anderen bang zijn om stappen voorwaarts te zetten.

  • Na 10 jaar coachen met vallen en opstaan kan ik je alle tools geven die je nodig hebt om zowel offline als online door te breken met je coaching bedrijf.

  • Je krijgt 5 online video trainingen met daarin verschillende tools die ik zelf gebruikt heb om door te breken als coach.

  • Je hebt de video´s voor onbeperkte tijd tot jouw beschikking.

 

´HOE WERKT HET?´

Je krijgt meteen toegang tot een online omgeving met daarin alle video´s. De kans is alleen groot dat je niet direct de tijd hebt om alle video’s te bekijken. Daarom zal ik je nog een aantal mails sturen om je er doorheen te begeleiden.

En mocht je tussendoor vragen of opmerkingen hebben, laat het gerust weten. Je kunt gewoon reageren op mijn mails.

´HOE WEET IK DAT HET IETS VOOR MIJ IS?´

Wil je een stabiel, succesvol en voldoening gevend leven en carrière?
Ben je coach en wil je meer coachees?
Wil je starten als coach?
Ben je bereid om ervoor te werken?
Dan is dit voor jou – einde discussie!!

´WAT GA IK HIER UIT HALEN?´

Je zal het exacte 5 stappen proces leren dat ik zou volgen als ik zou starten of zou willen doorbreken als coach zonder dat ik veel middelen heb zelfs als ik thuis vast zou zitten. En als je meedoet en er VOL voor gaat dan  zal je na deze 5 dagen weten dat:

Exact wat jij te bieden hebt aan de wereld
Wie nodig heeft wat jij te bieden hebt (jouw ideale klant)
Hoe iets te ontwikkelen zonder kosten te maken
Hoe het te verkopen
Hoe je het kan schalen, voor voortdurend succes en groei!

´WAAROM DEZE CHALLENGE?´

Ik weet dat er momenteel meer mensen zijn die nood hebben aan een antwoord, meer dan OOIT tevoren.
Ik voelde dat het mijn verantwoordelijkheid was om een ongekend aanbod te creëren voor een onbekende tijd.
Ik zou hier veel geld voor kunnen vragen, maar ik geef je gratis toegang om je te helpen in deze moeilijke tijden en om hieruit te komen als een winnaar die succes heeft en de wereld op enorme schaal bedient!!

Pia Vercammen

Honden coach bij Pupia & Massage coach bij Qi-Relax

Toen ik voor het eerst een traject volgde bij Sófie, had ik maar een vaag idee over hoe ik het zelfstandig worden moest aanpakken en wat ik nu juist wou. Na dit traject heb ik hier dankzij haar een duidelijk beeld over. Ik ben ook HSP en ook hier kreeg ik meer inzicht in door Sófie. Dit hielp me ook bij de keuzes die ik moest maken voor mijn bedrijf Pupia. Door de duidelijke rechtdoor en rechtaan aanpak van Sófie voelde ik me vol energie eraan te beginnen en dit gevoel blijf ik behouden.

Hellen Dobbeleers

Voedingscoach bij Hungry For Health & Eigenares BIBI

Ik hield me nog vast aan een andere baan, maar na het traject van Sófie ben ik volledig voor het zelfstandig ondernemerschap gegaan. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad! Ik run momenteel mijn eigen voedings coaching praktijk en een fitness centrum uitsluitend voor vrouwen, Bibi te Antwerpen.

An Verboven

5 jaar lang coachee geweest bij Sófie voor het overwinnen van angst 

Voor ik met Sofie in zee ging, had Ik een enorm probleem met angst. Ik had veel paniekaanvallen. Sofie heeft altijd een luisterend oor. Gezien ze buiten mijn situatie stond, kon ze me helpen met vooral te luisteren en advies te geven. Uiteindelijk moest ik de beslissingen zelf nemen, maar door er met haar over te praten, werd dit gemakkelijker omdat mijn angsten en onzekerheden wegvielen. Sofie is een hele goede coach. Ik heb er altijd heel veel aan gehad en ik merkte ook dat ze weet waar ze mee bezig bent. Ik volg haar nog steeds!

Laura V.D.

2 jaar traject gevolgd bij Sófie voor het versterken van zelfvertrouwen

Ik had het gevoel dat ik in een vicieuze cirkel zat en ik wist dat ik op één of andere manier eruit moest geraken. Maar ik vond de juiste weg niet. Ik had nood om met iemand te praten die een extern standpunt had en die me hierin kon begeleiden. Ik vond dit belangrijk. Mijn zelfvertrouwen is hierdoor enorm gegroeid en vooral de manier waarop ik nu in het leven sta. Ook bijvoorbeeld hoe ik nu met andere mensen omga. Zelf grenzen kan trekken. Een advies dat ik van Sofie kreeg en dat ik graag doorvertel aan collega’s die in dezelfde situatie zitten, is: “ik zat altijd met doemscenario’s in mijn hoofd”. Daarop zei Sofie: “Kijk Laura, dat je nu ongelukkig bent in je job, is een feit. De angsten die je hebt voor de toekomst zijn onzeker en daar mag je jezelf niet door laten leiden”. Ik denk nog altijd vaak aan wat Sofie zei en dat ik heel veel heb gehad aan onze sessies en daar heel dankbaar voor ben. Ook dat het op mijn nieuwe job fantastisch gaat en dat het dankzij Sofie is dat ik de stap heb durven zetten naar een nieuwe job.

Nicolas G.

CEO van een bedijf met meer dan 60 personeelsleden

Ik kampte vooral met een gebrek aan zelfvertrouwen, zoals velen in deze maatschappij. Mijn zoektocht naar een groter zelfvertrouwen, waardoor ik steviger in mijn schoenen zou staan en hierdoor beter de uitdagingen zou aankunnen, was wat ik nodig had. Sófie schatte de situatie perfect in, vooral omdat ze zelf ondernemer is en een goede kennis heeft van die belevingswereld en op basis daarvan perfect coaching kan geven. Dankzij haar zie ik nu meer opportuniteiten en durf ze te grijpen. Ze kan heel goed luisteren en een vertaling geven aan de uitleg die ik gaf. Daaruit haalde Sófie wat ik nodig had. Sófie is echt een toffe madam!”

Sofie Schippers

Voormalig notaris nu schrijfcoach en mama van 2 dochters

Ik volgde vorig jaar de opleiding tot life coach bij Sófie en daar vertelde ze onder andere dat “te weinig zelfvertrouwen” de problematiek bij nieuwe coaches is. Mijn zelfvertrouwen wankelde in bepaalde situaties op dat moment en dankzij jouw cursus kan ik dichter bij mezelf staan en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Wat me vooral duidelijk was is dat Sófie altijd iemand is die doorzet, hoe moeilijk de situatie ook is. Je merkt ook nu, door de Corona crisis, dat ze blijft vechten, wat een heel mooie eigenschap is en waar ik een voorbeeld aan neem. Sófie weet ook waarover je praat en nam me mee in haar eigen verhaal, waardoor het allemaal heel authentiek wordt en dat is ook een sterkte. Ik ben een grote fan van Sófie en denk niet dat ik een betere leerkracht had kunnen vinden.