Inez De Rijcker

Pijn coach

Klant uit de Succesvolle Coach Academy.

Beluister de volledige podcast hier

Shana Van Den Bossche

Burn-out Coach

Van 0 naar 15k in 1 week

Via de Succesvolle Coach Academy

Beluister de volledige podcast hier

Eline Huybrechts

Eet Coach

De Succesvolle Coach Academy

Beluister de volledige podcast hier. (Coming Soon)

Karolien Minnaert

Stress & Burnout coach

De Succesvolle Coach Academy klant (vroeger heette dat het Snel meer Coachees programma)

Pia Vercammen

Honden coach bij Pupia & Massage coach bij Qi-Relax

Toen ik voor het eerst een traject volgde bij Sófie, had ik maar een vaag idee over hoe ik het zelfstandig worden moest aanpakken en wat ik nu juist wou. Na dit traject heb ik hier dankzij haar een duidelijk beeld over. Ik ben ook HSP en ook hier kreeg ik meer inzicht in door Sófie. Dit hielp me ook bij de keuzes die ik moest maken voor mijn bedrijf Pupia. Door de duidelijke rechtdoor en rechtaan aanpak van Sófie voelde ik me vol energie eraan te beginnen en dit gevoel blijf ik behouden.

Ines Van Noten

Motiviational Mindset Coach

1 op 1 VIP traject & De succesvolle Coach Academy

Hellen Dobbeleers

Voedingscoach bij Hungry For Health & Eigenares BIBI

Ik hield me nog vast aan een andere baan, maar na het traject van Sófie ben ik volledig voor het zelfstandig ondernemerschap gegaan. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad! Ik run momenteel mijn eigen voedings coaching praktijk en een fitness centrum uitsluitend voor vrouwen, Bibi te Antwerpen.

Sabine Vandergucht

Career Coach

De Succesvolle Coach Academy klant (het vroegere Snel Meer Coachees programma)

An Verboven

5 jaar lang coachee geweest bij Sófie voor het overwinnen van angst 

Voor ik met Sofie in zee ging, had Ik een enorm probleem met angst. Ik had veel paniekaanvallen. Sofie heeft altijd een luisterend oor. Gezien ze buiten mijn situatie stond, kon ze me helpen met vooral te luisteren en advies te geven. Uiteindelijk moest ik de beslissingen zelf nemen, maar door er met haar over te praten, werd dit gemakkelijker omdat mijn angsten en onzekerheden wegvielen. Sofie is een hele goede coach. Ik heb er altijd heel veel aan gehad en ik merkte ook dat ze weet waar ze mee bezig bent. Ik volg haar nog steeds!

Laura V.D.

2 jaar traject gevolgd bij Sófie voor het versterken van zelfvertrouwen

Ik had het gevoel dat ik in een vicieuze cirkel zat en ik wist dat ik op één of andere manier eruit moest geraken. Maar ik vond de juiste weg niet. Ik had nood om met iemand te praten die een extern standpunt had en die me hierin kon begeleiden. Ik vond dit belangrijk. Mijn zelfvertrouwen is hierdoor enorm gegroeid en vooral de manier waarop ik nu in het leven sta. Ook bijvoorbeeld hoe ik nu met andere mensen omga. Zelf grenzen kan trekken. Een advies dat ik van Sofie kreeg en dat ik graag doorvertel aan collega’s die in dezelfde situatie zitten, is: “ik zat altijd met doemscenario’s in mijn hoofd”. Daarop zei Sofie: “Kijk Laura, dat je nu ongelukkig bent in je job, is een feit. De angsten die je hebt voor de toekomst zijn onzeker en daar mag je jezelf niet door laten leiden”. Ik denk nog altijd vaak aan wat Sofie zei en dat ik heel veel heb gehad aan onze sessies en daar heel dankbaar voor ben. Ook dat het op mijn nieuwe job fantastisch gaat en dat het dankzij Sofie is dat ik de stap heb durven zetten naar een nieuwe job.

Nicolas G.

CEO van een bedijf met meer dan 60 personeelsleden

Ik kampte vooral met een gebrek aan zelfvertrouwen, zoals velen in deze maatschappij. Mijn zoektocht naar een groter zelfvertrouwen, waardoor ik steviger in mijn schoenen zou staan en hierdoor beter de uitdagingen zou aankunnen, was wat ik nodig had. Sófie schatte de situatie perfect in, vooral omdat ze zelf ondernemer is en een goede kennis heeft van die belevingswereld en op basis daarvan perfect coaching kan geven. Dankzij haar zie ik nu meer opportuniteiten en durf ze te grijpen. Ze kan heel goed luisteren en een vertaling geven aan de uitleg die ik gaf. Daaruit haalde Sófie wat ik nodig had. Sófie is echt een toffe madam!”

Sofie Schippers

Voormalig notaris nu schrijfcoach en mama van 2 dochters

Ik volgde vorig jaar de opleiding tot life coach bij Sófie en daar vertelde ze onder andere dat “te weinig zelfvertrouwen” de problematiek bij nieuwe coaches is. Mijn zelfvertrouwen wankelde in bepaalde situaties op dat moment en dankzij jouw cursus kan ik dichter bij mezelf staan en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Wat me vooral duidelijk was is dat Sófie altijd iemand is die doorzet, hoe moeilijk de situatie ook is. Je merkt ook nu, door de Corona crisis, dat ze blijft vechten, wat een heel mooie eigenschap is en waar ik een voorbeeld aan neem. Sófie weet ook waarover je praat en nam me mee in haar eigen verhaal, waardoor het allemaal heel authentiek wordt en dat is ook een sterkte. Ik ben een grote fan van Sófie en denk niet dat ik een betere leerkracht had kunnen vinden.