Mijn 10 persoonlijke doorbraakgeheimen

Door Sofie De Bleser

Ontdek in dit e-book hoe ik als full time alleenstaande mama een succesvolle coach praktijk opbouwde in minder dan 20u per week in combinatie met de zorg voor mijn hulpbehoevend zoontje.

Pia Vercammen

Honden coach bij Pupia & Massage coach bij Qi-Relax

Toen ik voor het eerst een traject volgde bij Sófie, had ik maar een vaag idee over hoe ik het zelfstandig worden moest aanpakken en wat ik nu juist wou. Na dit traject heb ik hier dankzij haar een duidelijk beeld over. Ik ben ook HSP en ook hier kreeg ik meer inzicht in door Sófie. Dit hielp me ook bij de keuzes die ik moest maken voor mijn bedrijf Pupia. Door de duidelijke rechtdoor en rechtaan aanpak van Sófie voelde ik me vol energie eraan te beginnen en dit gevoel blijf ik behouden.

Hellen Dobbeleers

Voedingscoach bij Hungry For Health & Eigenares BIBI

Ik hield me nog vast aan een andere baan, maar na het traject van Sófie ben ik volledig voor het zelfstandig ondernemerschap gegaan. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad! Ik run momenteel mijn eigen voedings coaching praktijk en een fitness centrum uitsluitend voor vrouwen, Bibi te Antwerpen.

An Verboven

5 jaar lang coachee geweest bij Sófie voor het overwinnen van angst 

Voor ik met Sofie in zee ging, had Ik een enorm probleem met angst. Ik had veel paniekaanvallen. Sofie heeft altijd een luisterend oor. Gezien ze buiten mijn situatie stond, kon ze me helpen met vooral te luisteren en advies te geven. Uiteindelijk moest ik de beslissingen zelf nemen, maar door er met haar over te praten, werd dit gemakkelijker omdat mijn angsten en onzekerheden wegvielen. Sofie is een hele goede coach. Ik heb er altijd heel veel aan gehad en ik merkte ook dat ze weet waar ze mee bezig bent. Ik volg haar nog steeds!

keer gedownload
Echte doorbraaktips

Hoi, Ik ben Sofie

Een hoogsensitieve vrouw en mama die positief in het leven staat. Ik heb mijn goed betaalde en prestigieuze baan opgegeven, om als coach op avontuur te gaan in de spannende wereld van het zelfstandig ondernemerschap.Tijdens mijn opleiding van Life Coach, vond ik mijn talenten en competenties, die ervoor zorgden dat ik met grote onderscheiding mijn diploma heb behaald. Ondertussen heb ik zelf 8 jaar als Life Coach een praktijk gehad en ben mij daarna gaan specialiseren naar Business Coach voor coaches die en goedgevulde praktijk wensen. 

De tips in Sofie haar boek, hebben mij super goed geholpen! Neem echt je tijd om het boek door te lezen en implementeer de dingen die ze zegt. Je zal zien dat doorbreken als coach ook voor jou een haalbare kaart is!
Elise D.R.
Perfectionisme Coach