ONLINE VIDEO TRAINING OM JE COACHING PRAKTIJK TE BOOSTEN!

Welkom bij deze online video training ´Boost je coaching praktijk challenge´

Deze training zal helpen om je coaching praktijk te boosten door meer klanten aan te trekken en de barrières te slopen die je tegen houden om door te breken met je coaching praktijk! 

Super tof dat je jezelf deze boost hebt gegund coach!

Ik weet hoe het voelt om niet te weten wat te doen, waar te beginnen en wie je kan helpen. Daarom heb ik besloten om deze challenge te creëeren en jou de exacte strategiën, tactieken en tools te geven om groter te worden als coach en online klanten aan te trekken.
 
Het is een cruciaal onderdeel van je bedrijf om ervoor te zorgen dat je een consistente stroom aan klanten en omzet kunt genereren.
 
Ik heb deze challenge een tijdje geleden live gegeven. Om het leuk en behapbaar te houden had ik het opgedeeld in 5 video’s van ongeveer een uur. Hieronder vind je alle video’s.
 
 
 

✓ VIDEO 1: De succes gewoonten van millionairs + een onstopbare mindset creëren.

‍✓ VIDEO 2: de 3 fases van het bouwen van een succesvol coaching bedrijf, hoe je ideale klant aantrekken, de 3 elementen voor succes, de 4 dingen die de snelheid van jouw bedrijfsgroei bepalen en de psychologie van koopgedrag. 

‍✓ VIDEO 3: Hoe zorg je ervoor dat je coaching bedrijf jou een gevoel van vrijheid geeft en de 5 regels van consistente klantenstroom. 

‍✓ VIDEO 4: hier wil ik de manier waarop je naar marketing en verkoop kijkt, veranderen voor de rest van je leven! + de 2 meest gemaakte fouten die coaches maken m.b.t. marketing & verkoop. + winnende content die verkoopt

✓ VIDEO 5: welke 10 dingen ervoor zorgen dat ik mijn 3 bedrijven snel laat groeien + de grootste fouten die veel coaches maken met betrekking tot ondernemen.

‍✓ UP-SELLING. Hoe verkoop je iets vanuit bijvoorbeeld een webinar of challenge? Je ziet mij in video 5 een up-sell doen waarmee ik €20.000 omzet realiseerde. In dit geval geldt: Kijk hoe ik dat doe en leer ervan.

‍✓ Ook geef ik je aan het einde van elke video een opdracht om je te helpen met het boosten van je coach praktijk! Deze kan je plaatsen in onze besloten facebook groep