Geluk

Hoe je als coach moeiteloos online impact kan maken.

Eigenlijk is ondernemen als coach helemaal niet zo moeilijk.
Waar je mee start is jouw dienst of product en een coachee die jouw dienst wil afnemen. Dit is jouw core business, hiermee ga je je geld verdienen.

Maar er zijn een aantal materiële dingen die je kan aanschaffen als coach, die jouw impact groter en jouw coaching leven makkelijker zullen maken. De investering van deze dingen heb je zo terug verdiend, ze zijn helemaal niet duur. Als je écht online kwaliteit wil opleveren, zijn dit jouw 5 hebbedingen:

1) In deze tijd is het wel fijn als je potentiële klanten je kunnen terug vinden op social media. Ook al is het niet helemaal jouw ding. Het ligt ook niet in mijn aard om mij super zichtbaar te maken op openbare profielen. Ik ben eerder een verlegen en teruggetrokken type. Maar als je graag wil ondernemen zijn (live) video´s en audio´s niet weg te denken. Kleine tip die veel kan doen: als je video´s maakt, gebruik dan een spelt microfoon die je kan aansluiten op je gsm of laptop. Het is helemaal niet duur, het geluid is veel beter en de impact die je kan maken is zoveel groter omdat je écht binnenkomt bij je potentiële coachees! Deze spelt microfoon gebruik ik.

2) Wat ook fijn werkt als je video´s maakt is een statief voor je gsm! Je zal waarschijnlijk veel stories maken op instagram en facebook en zéker als je live gaat is een goed statief een super handig hebbeding! Niets is zo lastig om naar te kijken, als een beeld dat continu beweegt. Hier kan je mijn statief aanschaffen, waar ik overigens zéér tevreden over ben. Ik gebruik hem dagelijks!

3) Vergeet ook niet dat het aangenamer is voor je potentiële klant als zowel je foto´s als je video´s helder en licht overkomen. Geen donker, uitziende social media posts, daar kijkt niemand graag naar. Wat bewezen is is dat als er een sprankeltje licht in je ogen schijnt, je kijkers langer geboeid blijven. Ik gebruik dit ring licht altijd bij het nemen van foto´s en gebrek aan natuurlijk licht.

4) Wat ook altijd standaard op mijn bureau ligt: een headphone die omgevingsgeluid blokt. Jep, een noise canceller, heerlijk hebbeding! Als hoogsensitief persoon, kan ik bijna niet meer zonder! Het geeft me tegelijkertijd focus en rust. Dus als jij snel afgeleid wordt of last hebt van teveel geluiden om je heen: hier aanschaffen die handel! Ook fijn als je liever werkt vanuit een co-office space of een brasserie.

5) Als je online als coach een impact wil maken, is ook een wervende website niet meer weg te denken. Een website die voor jou werkt en waarmee je passieve inkomsten kan genereren is altijd een win-win situatie! Als je hier niets van kent, is het handig om een professioneel uitziende site te laten maken door iemand die er wél iets van kent. Ik laat mijn website hosten door bitec, als er iemand is die altijd voor je zal klaarstaan zijn zij het wel! Ik heb hen kunnen overtuigen om speciaal voor mijn lezers een korting van 15% toe te kennen bij aankoop van een 1 van de 3 webdesign pakketten naar keuze. Je kan deze kortingscode gebruiken: sofie2020. Surf naar deze website voor aankoop van een winstgevend pakket!

Sinds ik deze dingen heb aangeschaft merk ik een stijging in mijn aantal volgers en ook mijn aantal klanten! Ik maak veel meer impact en dat is net wat ik heel graag wou. Jij ook? Niet aarzelen dan en aanschaffen die handel! Er is niets zo erg dan online slechte kwaliteit leveren van geluid en beeld. Het doet zoveel meer dan je denkt!,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *