Geluk

7 originele cadeautips voor de feestdagen!

Moeilijk he, iets leuks kopen voor iemand anders? Vandaar dat ik het voor jou makkelijker probeer te maken door in deze blog een opsomming te maken van 7 originele cadeautips!

Ik hou ervan om eens iets uniek te geven. Iets wat mij en mijn geliefden meer samen brengt of iets wat hen helpt om het leven makkelijker te maken. Ook iets waarvan ik denk dat het hen raakt of goed doet voelen.

Dus ik dacht, ik maak een lijstje met originele cadeautips die ik leuk vind en misschien helpt het jou aan ideetjes voor jouw geliefden. Ik deel ook wat ik graag zou krijgen als persoon die een diepere band met mensen wil creëren en mindset super belangrijk vindt. Maar even goed leuke hebbedingen.

Als je op de onderstreepte woorden klikt, kan je de cadeautips rechtstreeks aankopen, ik maak het dus lekker makkelijk voor je ;-).

  1. Toen ik aan het volwassenen onderwijs les gaf deze zomer, begon ik de les altijd met ´aankomen en verbinden´. Zodat we elkaar beter zouden leren kennen op een dieper niveau dan gewoon ´hallo´ en ´dag´. Elke ochtend kreeg 1 student de kans om dit voor te bereiden en hetgeen mij is bijgebleven is de ´Kletspot´. De originele Kletspot is een grote glazen pot. In deze glazen pot zitten 100 kaartjes met circa 200 vragen, stellingen en dillema’s. Even weg met die telefoon en even een gezellig avondje lachen met elkaar. Zo kom je nog eens wat te weten over je vrienden.
  2. Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik mindset SUPER belangrijk vind. Ook denken in mogelijkheden in plaats van problemen, kan je zo goed verder helpen in het leven! Eén van de dingen die je hierbij kan helpen is het Omdenken spel. Een leuk kaartspel met provocerende vragen, waarmee je elk probleem tot een mogelijkheid omdenkt. Voor thuis, op het werk of met je oma. Doel van het spel is een probleem ‘om te denken’ in een mogelijkheid. 
  3. Een reminder voor iemand die het nodig heeft in de vorm van een juweel, kan nooit een slecht cadeau zijn toch? Ik geef ze vaak aan mijn coachees als cadeau! Herinner anderen eraan om te gaan voor wat ze waard zijn, aan de hand van deze juwelen. Kan in verpakking verstuurd worden naar wie je wil!
  4. Ken jij iemand die nog teveel geeft om wat anderen denken? Dan is dit boek: ´The art of not giving a fuck´wel iets voor hen! Sommigen zeggen zelfs na het lezen van dit boek: Door dit boek heb ik de stap gezet naar een leven dat ik wil leven. Het heeft echt mijn twijfel voor het grootste deel weggenomen door scherpe en rationele inzichten te geven. Hoe erg is het bijvoorbeeld als je faalt? Wat is het ergste dat er kan gebeuren? En hoeveel kun je winnen?
  5. Volgende is uitgeroepen het ´Speelgoed van het jaar 2019´, het ´What do you Meme?´ spel. What do you Meme is een partygame voor volwassenen. Het bestaat uit 75 afbeeldingen van bekende personen, kinderen en dieren met allerlei uitdrukkingen en kaarten die allerlei situaties beschrijven. Een van de afbeeldingen wordt op een standaard geplaatst en de spelers moeten uit de kaarten in hun hand de kaart met de uitspraak kiezen die het grappigst past bij de afbeelding. De speler met de meest grappige uitspraak krijgt een punt.
  6. Als je nog een fantastisch en nuchter zelfhulpboek zoekt is ´Happy Life 365´  zeker een aanrader. In Happy Life 365 laat Kelly Weekers op basis van simpele stappen zien hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijkse geluksgevoel. Aan de hand van thema’s als zelfvertrouwen, gezondheid, vriendschap, werk, social media en relaties leer je op een simpele en effectieve manier anders om te gaan met negativiteit, stress en piekeren. Kelly vertelt nuchter en met humor hoe je zelf geluk creëert. Boordevol praktische opdrachten, voorbeelden, simpele stappenplannen, tips, tricks en quotes voor 365 dagen geluk.
  7. Als je echt iemand wil verrassen met een uniek decoratie stuk met een ziel, unieke geurkaars of spray of wat anders leuks, kijk dan zeker eens naar de webshop van Pand 3, in de koopjes rayon. Daar kan je nog leuke hebbedingen vinden vanaf €15 afhankelijk van hoeveel je wil uitgeven natuurlijk. Kan verzonden worden en alle dagen nog afgehaald voor kerst begint!

Ik hoop je met deze cadeautips geïnspireerd te hebben om een leuk pakje te kopen voor die mensen die dat écht verdienen of gewoon voor jezelf omdat je dat waard bent!

Ik wens je een ontzettend gezellige tijd toe, geniet van de mensen om je heen, de sfeer, de geur en het lekkere eten. Voor het nieuwe jaar wens ik jou het allermooiste en de goesting om er onvermoeibaar naar op zoek te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *