Geluk, Podcast

Speciaal voor ambitieuze coaches, die méér willen.

Speciaal voor ambitieuze coaches, die méér willen! Waarom méér willen als coach helemaal oké is, méér geld, méér impact en leven in overvloed.

Sófie De Bleser · Speciaal voor ambitieuze coaches, die méér willen!

Bekijk je liever de video? Klik hier.

Als jij een ambitieuze coach bent dan wil je waarschijnlijk naar een ander niveau gaan, maar terwijl je daarnaar aan het streven bent, voel je je waarschijnlijk een beetje alleen..

Het is normaal als jij je soms een beetje alleen voelt met jouw gedachten over het feit dat je méér wil, méér verlangt, een impact wil maken op de wereld, je volle potentieel wil inzetten om méér geld te willen verdienen en méér in overvloed te leven, méér weg te geven en problemen in de wereld wil oplossen. Je voelt je soms zo en dat maakt jou de vreemde onder je vrienden die als enige zo denkt en zich zo voelt.

Maar jij bent de dromer, jij bent diegene met de breakthroughs, jij bent degene die het verschil maakt, jij bent degene van wie het vuur zo hard brand, dat je het niet wil laten doven, om zo gelijk te worden aan diegenen rondom jou. Je staat zo in vuur, dat je ze met je meeneemt. Weet gewoon dat de wereld de beste versie van jou nu nodig heeft. Nu meer dan ooit. De wereld heeft rolmodellen nodig, de wereld heeft leiders nodig.

Ik wil meer doen, ik wil meer zijn, ik wil meer impact maken, ik wil meer in overvloed leven en dat is oké.

Dit is een veilige plek, dus durf je niet te verontschuldigen voor het feit dat je meer wilt. Want wat doen de meeste mensen wanneer ze succes bereiken? Niet allemaal, maar de meeste mensen, willen andere mensen helpen, ze geven hun geld terug weg, ze nemen mensen aan, ze doneren meer, toch?

Dus voel je niet slecht als je meer wil. Mensen zeggen vaak: ´Geld maakt niet gelukkig´, dan zeg ik: ´Dan heb je niet genoeg geld weggegeven´. In plaats van al mijn kledij te verkopen op dingen zoals Vinted, geef ik nu alles weg aan moeders voor moeders, kledij, speelgoed,.. Ik steun goede doelen waar ik maar kan en heb het geluk mooie mensen een baan te kunnen geven en me ermee te mogen omringen. Vorig jaar heb ik meer kunnen weggeven dan ooit in mijn leven, om andere mensen te helpen. Waar dat ik vroeger het nodig had om alles het terug te verkopen om rond te kunnen komen. Dus geld maakt niet gelukkig? Bwaaaa ik word heel gelukkig van geld weggeven. 🙂

Dus durf je niet te verontschuldigen voor het willen van succes, durf je niet slecht te voelen, als je meer geld wil verdienen om je ouders met pensioen te laten gaan of een goed leven te bezorgen zodat ze niet naar een bejaardentehuis moeten gaan. Of je wil jezelf uit de schulden helpen, of gezonder eten, hulp zoeken voor je huishouden, durf je niet verontschuldigen want terwijl wij groeien kunnen we mensen met ons meenemen.

Zet eerst je eigen zuurstofmasker op en dat kan je dat opzetten bij zoveel mogelijk andere mensen, denk daar eens over na.

Misschien ben je niet tevreden met gewoon maar okay zijn. Als dat is wat in je hart zit, dan moet je ervoor gaan! Zorg dat je veel geld verdient en ga dan zoveel mogelijk mensen helpen, ik denk dat er niet meer voldoening is dan dat.

Zorg voor een oplossing in jouw huis, zorg dat de economie daar beter draait, zorg voor de juiste mindset in je hoofd, laat de verkeerde mensen je geen slecht advies geven zodat jij van je weg afgaat. Laat die innerlijke schurk niet in controle zijn. Ga een impact maken! Ga het geld verdienen! Launch je bedrijf, schaal het! Creëer momentum en ga door het dak!

En dan kan je helpen wie je dan ook wil helpen. Je kan een impact maken op levens, jij kan het verschil maken, en we mogen leven in ons volle potentieel. Is dat niet het beste dat we kunnen zeggen op het einde van ons leven? Dat jij kan zeggen, ik heb elk beetje potentieel gebruikt dat ik had!

Ik heb niets op de tafel laten liggen, ik heb gefaald, ik heb gewonnen, heb grote dingen gedaan, heb domme fouten gemaakt, maar ik heb AL mijn potentieel gebruikt.

Het complete tegenovergestelde ervan is dat je zou zeggen, ik had veel potentieel maar ik was bang om het te gebruiken en in te zetten, ik liet het nieuws, mijn vrienden, mijn lage zelfvertrouwen me weerhouden, ik denk dat dat het ergste is dat we ons kunnen inbeelden. 

Zonder de juiste mindset, maakt het niet uit wat ik je leer. Welke cursus je hebt aangeschaft, het Snel Meer Coachees programma of je nu in mijn Next Level Mastermind zit of in men 1 op 1 VIP traject. Want dan kan je zeggen dat wat erin staat niet werkt. Of je zegt: ik ben niet zeker dat het iets voor mij is of het is teveel werk of het is nu niet de juiste moment, er zijn al zoveel mensen op het internethet is te technisch voor mij of ja dat is iets voor jonge mensen die domineren de hele markt of ik ben geen leerkracht, ik voel me een indringer. Al die bullshit gaat naar boven komen.

Deze gedachten komen ook voor bij succesvolle mensen. Het verschil tussen succes en geen succes is dat succesvolle mensen hier niet naar luisteren. Ze vinden een weg eromheen, erover en erdoor. En als dat de stem is die ik voor jou kan zijn lieve ondernemer, coach, kennisondernemer, om jou hieraan te herinneren, dan maakt dat mij blij. 

Dit was een inleiding uit één van mijn Inner Circle Masterclasses. Heb jij na het lezen van deze blog, zoiets van: Ja, ik wil méér en ik wil deel uitmaken van de groep ambitieuze coaches die méér willen én mij begrijpen. Join dan onze Inner Circle groep! Klik hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *