Geluk

9 TIPS hoe je als nieuwe coach een week vol potentiële klanten kan boeken ZONDER ads of spammerige tactieken.

…met een simpele bewezen 100% organische strategie.

Hey Coach, is volgende herkenbaar voor jou?

Je struggled om klanten te krijgen..

? Je trekt je ideale klanten niet aan
? Niemand gaat in op jouw “FANTASTISCHE”-aanbod
? Je krijgt met moeite een call ingepland
? Je bent overweldigd, je twijfelt en je schaamt je om toe te geven dat je te vaak hebt gedacht aan de handdoek in de ring te gooien…

Ik maakte deze blog zodat je de PIJN kunt stoppen en beginnen met het delen van je geschenk met de wereld.

✅ STAP 1: Creëer een stukje inhoud dat een ENORM WAARDEVOLLE POST wordt genoemd.

Denk aan datgene wat jouw ideale klant op dit moment nodig heeft – voor zijn leven, bedrijf of wat je expertise ook is – om hem op weg te helpen. Deze les is van enorme waarde voor jou, jouw bedrijf, jouw cliënten, hun bedrijf, enz.

Misschien denk je: “Waarom zou ik iets van enorme waarde gratis weggeven?” De reden: Ik wil je laten zien hoe het voelt om te leven in absolute OVERVLOED. Absolute overvloed komt voort als je geeft vanuit het diepste van je kern met liefde.

Bijvoorbeeld: Heb je ooit je laatste 20 euro gegeven aan een dakloze die in de kou stond terwijl je in je knusse auto bij een stoplicht stond? Wetende dat het het enige biljetje in je portemonnee was en dat je van plan was om een voedzame maaltijd te eten omdat je de hele week junkfood hebt gegeten en je lichaam heel boos is op jou?! Yup, ik deed het omdat ik wist dat die vrouw op een slechtere plek zat dan ik. Heb ik er goed over nagedacht? Yup, 100%. Voelde ik me er rijkelijk door? Zonder twijfel. Heeft het eten van die kop instant noedels me gedood? Je weet het antwoord al…

✅ STAP 2: Plaats je post op 5 verschillende kanalen. Het kunnen FB-groepen, forums, Instagram, YouTube, LinkedIn… zijn. Ergens waar jouw ideale klanten rondhangen.

✅ STAP 3: Post het! Disclaimer: Je moet het niet in alle 5 de groepen op één dag posten. Post het op verschillende dagen in andere groepen.

✅ STAP 4: Op dag 1 (of dag 2) ga je in je persoonlijke FB-profiel LIVE voor wat je op dag 1 hebt gepost. Ja, het is even spannend als je nog niet “live” bent gegaan of als je problemen hebt met je zichtbaarheid.

Je gaat het ZO goed doen want door dit te doen ben je je geschenk aan het delen met diegenen die bedoeld zijn om het te zien, het zou zowaar hun leven kunnen redden… En het geeft ze hoop dat ze niet alleen zijn en dat iemand er echt om hun geeft en je niet zomaar “verkoopt” zoals iedereen. En, laat ons eerlijk zijn, geef je echt om de mensen die het zullen haten dat je dit doet?

✅ STAP 5: Je gaat de inhoudelijke stukken die je al in stap 1 (tekstbericht) en stap 4 (LIVE) hebt gemaakt opnieuw gebruiken om je bericht te verspreiden (ZAADJES PLANTEN). Dit is waar je jouw video of je live op YouTube, Instagram of andere sociale media platforms gaat plaatsen.

✅ STAP 6: Je gaat verbinding maken met elke persoon die je video geliked heeft of er commentaar op heeft gegeven. Wat is er mis met het sturen van een kleine boodschap om verbinding te maken? Je verkoopt ze niets. Ze kunnen een vriend worden, een strategische zakenpartner, een student, of zelfs een klant, of helemaal niemand. Maakt het zo veel uit waar ze uiteindelijk zullen staan in je leven?

De mensen die IMMENS VEEL WAARDE uit je post hebben gehaald, zullen zich met je verbinden. Degenen met wie je NIET bedoeld bent om verbinding te maken zullen niet reageren; kunnen in de toekomst reageren als ze je bericht “zien”; of zullen nooit je bericht beantwoorden omdat ze niet JOUW mensen zijn.

Lees dat opnieuw.?

✅ STAP 7: Als ze met jou in gesprek gaan, ga je hen HULP aanbieden met wat jouw inhoud ook was in een 1-op-1 VIDEO gesprek. Op dit moment stuur je jouw agenda-link. Nogmaals, sommigen nemen je mee en plannen het meteen in. Sommigen gaan je bedanken voor het aanbod en verdwijnen. Sommigen zullen je negeren en verdwijnen. En ij vindt dit allemaal oké, want je leeft in de toekomst.

Dit is het proces van ELIMINEREN EN KWALIFICEREN. Dit is HOE je alleen je TIJD, ENERGIE en RESOURCES gaat geven – het verspreiden van je Overvloed – aan je ideale klanten in deze videogesprekken. En als je om een of andere reden met iemand praat die niet je ideale klant is, dan is dat nog meer overvloed, want je hebt gewoon alles gegeven en hebt er niets voor terug gekregen.

Je zal je realiseren dat lesgeven (zelfs aan mensen die niet bedoeld zijn om je boodschap te ontvangen) dé manier is waarop je zult oefenen, leren en meesterschap zal bereiken. “Herhaling is de moeder van vaardigheid.”

✅ STAP 8: Voordat je het gesprek beëindigt, krijg je de gelegenheid om de verbinding te verstevigen. Dit is waar je hen kunt bieden wat je wilt. Ze zullen openstaan voor jouw aanbod omdat je net de KNOW LIKE TRUST methode hebt toegepast.

Als ze niet openstaan voor jouw aanbod, dan weet je dat en zal je ze niets anders aanbieden dan vriendschap, een mogelijk partnerschap of gewoonweg het beste wensen.

✅ STAP 9: Je blijft de stappen 1 – 8 herhalen, zodat je jouw omzetdoelstellingen op een consistente basis haalt door jouw agenda elke dag te vullen met JOUW IDEALE KLANTEN.

Op dit punt ben je je bedrijf aan het opbouwen en ben je (eindelijk) “in business”! Je zal je realiseren dat zakendoen echt een SPEL IS, en het enige wat jij hoeft te doen is met zoveel mogelijk mensen te praten, zodat je jouw aanbod bij JOUW mensen kan krijgen.

Je zal ook ontdekken dat deze manier van ´digitaal zakendoen´ echt leuk is en bevredigend. Je zal leven met een doel, het dienen van je doel, en je zal de levens kunnen beïnvloeden van jouw ideale klanten. Wat is er beter dan dat?

Op jouw succes + met liefde en Overvloed!

P.S.: Heb je mijn gratis e-book al gedownload? Daarin ontdek je mijn 10 persoonlijke doorbraakgeheimen als coach. Klik hier en download hem meteen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *